БЕБЕШКИ ИГРАЧКИ

Играчки прилагодени за најмала возраст – од раѓање до 2 години, вклучувајќи глодалки, тропалки, едноставни едукативни облици со едноставни логички предизвици и јаки стимулирачки бои, со или без звучни ефекти, кои му помагаат на детето да се развива спознавајќи ја околината во богатството на бои, облици и звуци.

Прикажаните слики се само за илустрација на категоријата, моделите со кои располагаме се предмет на постојана промена.  За актуелна понуда за продажба на големо, Ве молиме контактирајте не или посетете ја нашата web продавница .