ЕДУКАТИВНИ И КРЕАТИВНИ ИГРИ

„Коцки“ за градење во најразновидни големини и асортимани, пластелин со разновидни модли, сложувалки, едукативни математички сетови со облици и бројки, рубикови коцки, итн.

Прикажаните слики се само за илустрација на категоријата, моделите со кои располагаме се предмет на постојана промена.  За актуелна понуда за продажба на големо, Ве молиме контактирајте не.