ИГРАЧКИ-ИНСТРУМЕНТИ

Гитари, тапани, ксилофони, тропалки, синтисајзери, микрофони… потребната „опрема“ за да си играме музичари и пеачи!

Прикажаните слики се само за илустрација на категоријата, моделите со кои располагаме се предмет на постојана промена.  За актуелна понуда за продажба на големо, Ве молиме контактирајте не или посетете ја нашата web продавница .