ИГРАЊЕ УЛОГИ

Голем дел од детската игра е играње улоги:  полицаец, пожарникар, учител/ка, готвач/ка, доктор/ка и што ли уште не.  Овде ќе ја најдете потребната опрема за тоа за да ваквата игра заживее!

Прикажаните слики се само за илустрација на категоријата, моделите со кои располагаме се предмет на постојана промена.  За актуелна понуда за продажба на големо, Ве молиме контактирајте не.