ЈАВАЊЕ, БУТКАЊЕ, КЛАЦКАЊЕ

Автомобилчиња или други возила на кои детето може да се качи и со буткање да се движи, т.н. туркала;  коњчиња или слични облици на тркала или клацкање.

Прикажаните слики се само за илустрација на категоријата, моделите со кои располагаме се предмет на постојана промена.  За актуелна понуда за продажба на големо, Ве молиме контактирајте не.