ОПРЕМА ЗА ИГРАЊЕ

Лизгалки, трамболини, куќарки, замоци и разни нивни комбинации на кои и нам ни е тешко да им дадеме име – се дел од опремата за играње, која може да се користи и на отворено (надвор) и внатре.

Прикажаните слики се само за илустрација на категоријата, моделите со кои располагаме се предмет на постојана промена.  За актуелна понуда за продажба на големо, Ве молиме контактирајте не или посетете ја нашата web продавница .