ПЛИШАНИ ФИГУРИ

За гушкање, играње, или едноставно – како украс, плишаните мечиња, кучиња, зајчиња, перничиња и бројни други облици, се неизоставен дел од светот на детските играчки.

Прикажаните слики се само за илустрација на категоријата, моделите со кои располагаме се предмет на постојана промена.  За актуелна понуда за продажба на големо, Ве молиме контактирајте не.