РАЗНОВИДНИ ВОЗИЛА МАЛИ МОДЕЛИ

Веројатно најголемата инспирација за детски играчки е светот на транспортните средства – од наједноставни, до најкомплексни мали модели на автомобилчиња, камиончиња и секакви други можни возила, вклучувајќи и трактори, возови, авиончиња, бродови, мотори итн., за сите можни возрасни категории.

Прикажаните слики се само за илустрација на категоријата, моделите со кои располагаме се предмет на постојана промена.  За актуелна понуда за продажба на големо, Ве молиме контактирајте не.