СТОЛНИ ДРУШТВЕНИ ИГРИ

Не лути се човече, монопол, ризик, игри со карти, меморија, јенга, билијард, домино, шах, табла итн… за сите можни возрасни групи.  Важна е само добра дружба и забава, и без лутење!

Прикажаните слики се само за илустрација на категоријата, моделите со кои располагаме се предмет на постојана промена.  За актуелна понуда за продажба на големо, Ве молиме контактирајте не или посетете ја нашата web продавница .