ТРИЦИКЛИ, ТРОТИНЕТИ

Детски точачиња на три тркала, едноставни модели или такви кои имаат туркало и тенда, а разните додатоци можат да им се извадат, како што стануваат непотребни додека детето расте.  Во оваа категорија спаѓаат и помали точаци со помошни тркала, разни видови тротинети, со или без светлосни и звучни ефекти.

Прикажаните слики се само за илустрација на категоријата, моделите со кои располагаме се предмет на постојана промена.  За актуелна понуда за продажба на големо, Ве молиме контактирајте не или посетете ја нашата web продавница .