ВОЗИЛА НА ПЕДАЛИ, АКУМУЛАТОР

Крупни модели на разновидни возила, доволно големи да во нив детето може да влезе и да се движи на некаков погон – било педали, било батерија која се полни (акумулатор).  Моделите вклучуваат – разновидни видови автомобили, „теренски“ возила (џипови), мотори, трактори,  ископувачи итн, со повеќе или помалку звучни и светлосни ефекти.  Некои модели имаат и далечинско управување.

Прикажаните слики се само за илустрација на категоријата, моделите со кои располагаме се предмет на постојана промена.  За актуелна понуда за продажба на големо, Ве молиме контактирајте не или посетете ја нашата web продавница .