ЖИВОТНИ

Светот на животните е посебно поле на инспирација кај производителите на играчки.  Со многу забавна и едукативна улога, овде ќе најдете разновидни диви и питоми животни, поединечни или во сетови, но и такви кои веќе не постојат – како што се диносаурусите.

Прикажаните слики се само за илустрација на категоријата, моделите со кои располагаме се предмет на постојана промена.  За актуелна понуда за продажба на големо, Ве молиме контактирајте не.