Прикажувам 1–2 од 14 резултати

  • БЕБЕШКИ ИГРАЧКИ

    Играчки прилагодени за најмала возраст – од раѓање до 2 години, вклучувајќи глодалки, тропалки, едноставни едукативни облици со едноставни логички предизвици и јаки стимулирачки бои, со или без звучни ефекти, кои му помагаат на детето да се развива спознавајќи ја околината во богатството на бои, облици и звуци.

  • ВОЗИЛА НА ПЕДАЛИ, АКУМУЛАТОР

    Крупни модели на разновидни возила, доволно големи да во нив детето може да влезе и да се движи на некаков погон – било педали, било батерија која се полни (акумулатор).  Моделите вклучуваат – разновидни видови автомобили, „теренски“ возила (џипови), мотори, трактори,  ископувачи итн, со повеќе или помалку звучни и светлосни ефекти.  Некои модели имаат и далечинско управување.